Симоне Индзаги предрече нов финал за Интер и заяви: Заслужавахме повече!


Симоне Индзаги предрече нов финал за Интер и заяви: Заслужавахме повече!
Снимка: Getty Images

5918 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, е уверен, че отборът му е показал на целия свят, че може да се противопостави на Манчестър Сити във финала на Шампионска лига и бе категоричен, че пред "нерадзурите" ще се открие нов шанс да грабнат трофея в близкото бъдеще.

"Изиграхме чудесен мач и трябва да се гордеем. Заслужавахме повече. Прегърнах играчите си един по един, тъй като те бяха великолепни, точно каквито бяха и нашите фенове. Надявам се, че те са доволни от начина, по който играхме тази вечер", заяви Индзаги в коментара си след двубоя.

"Всички видяха последните 25 минути... усещаше се така, сякаш топката просто не иска да влезе във вратата. Такива работи се случват, но, за наше съжаление, се случиха във финал на Шампионска лига. Ударихме и греда, имаше и едно изчистване от голлинията, както и шут, който се отби в съотборник... Изправихме се срещу Манчестър Сити с нашите собствени силни страни и се справихме много, много добре", продължи наставникът на италианския гранд и допълни:

"С такъв дух, с такава организация и с такава решителност - мисля, че в бъдеще отново ще сме тук!".

"Рядко говоря директно след мач, предпочитам да изчакам да минат 24-48 часа, но днес казах на футболистите си, че трябва да бъдат горди от това, което са постигнали. Те показаха на целия свят колко добре могат да изглеждат срещу тим като Манчестър Сити - отбор, който всеки е наясно с какво качество разполагат в състава си", изтъкна Симоне Индзаги и за финал добави:

"Заслужавахме повече, но трябва да свалим шапка на Манчестър Сити - знаем колко много труд са положили в последните години, за да стигнат до този момент".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола се пошегува с Реал Мадрид и обясни: Уморен, спокоен и удовлетворен съм!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички