Симеоне Индзаги е припомнил мач от 2010 година, за да вдъхне кураж на футболистите си


Симеоне Индзаги е припомнил мач от 2010 година, за да вдъхне кураж на футболистите си
Снимка: Getty Images

888 0

Симоне Индзаги погледна назад към паметната победа на Интер над Барселона през 2010 г., за да запали своя отбор преди победата им с 1:0 в Шампионската лига, разкриват италиански медии.

"Нерадзурите" си осигуриха важни три точки на " Стадио Джузепе Меаца" , като измъкнаха трудна минимална победа над "Блауграна". Въпреки противоречивите обстоятелства, това беше ключова победа за Интер, която им даде надежда да преминат към осминафиналите заедно с лидера в групата Байерн Мюнхен.

Както беше описано подробно от Corriere dello Sport, Индзаги изнесъл реч пред своя отбор преди мача, споменавайки прочутата полуфинална победа на Шампионската лига над Барселона през 2010 г. Тази афера с два мача беше незабравима част от кампанията за спечелване на требъл на "нерадзурите" и никога няма да бъде забравен в столицата на Ломбардия.

Говорейки пред своя отбор, Индзаги каза: " Заедно можем да направим всичко. Нека започнем отново, като Суперкупата на Италия и Купата на Италия, спечелени миналата година. Но и неща, които не са се случвали от 2010 г. насам.

Интер ще се надява да продължи този резултат с още една положителна игра срещу Барселона в сблъсъка на Камп Ноу следващата седмица.

Вижте още: Още ядове за Шави: Втори футболист е контузен след мача с Инер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички