Шави е назовал пред Лапорта 3-те причини за провала на Барса в Шампионска лига


Шави е назовал пред Лапорта 3-те причини за провала на Барса в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

7436 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес е обявил какви според него са причините за неуспехите на тима в Шампионска лига. Това се е случило на скорошна среща между него и клубния президент Жоан Лапорта, съобщава "AS".

В групата си в най-силния европейски клубен турнир каталунците спечелиха само 4 точки и имат само 1 победа в 4 двубои. В последната им среща досега те завършиха наравно 3:3 с Интер на "Камп ноу" и класирането им за осминафиналите е все по-илюзорно.

На срещата с Лапорта Шави е назовал 3 причини за сложната ситуация в надпреварата. Това са контузени играчи, лошо съдийство и отсъствието на лидерски качества в отбора.

Тимът беше ощетен в отбрана от контузиите на Роналд Араухо и Жул Кунде. Спорните решения в мачовете с Байерн (0;@) и Интер (0:1) пък оказаха влияние на резултатите.

За третата причина легендата на клуба вероятно е имал предвид слабата игра на капитаните на "блаугранас" Жерар Пике, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Серхи Роберто. А дали вероятното отпадане ще повлияе на Шави за поста му четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички