Шампионска лига ще се доиграе във формат "Финална осморка"


Шампионска лига ще се доиграе във формат "Финална осморка"
Снимка: Getty Images/Guliver

1881 0

Вече има яснота как ще се довърши сезон 2019/20 в Шампионска лига, твърди "Sky Sport Italia". Според изданието, това ще се случи във формат "Финална осморка", като двубоите ще се изиграят в португалската столица Лисабон. Минитурнирът ще започне на 12 август, а финалът е насрочен за 23-и същия месец. Ще се играе на два етапа. Четвъртфиналите ще се проведат на 12,13,14 и 15 август. Полуфиналите ще са на 18 и 19 август.

Жребият за четвъртфиналите ще се проведе в средата на юли в Нион. В урната ще попаднат имената на Аталанта, ПСЖ, Атлетико (Мадрид) и РБ Лайпциг. Остава да се определят останалите 4 участници, които ще бъдат решени от реваншите Ювентус - Лион, Барселона - Наполи, Манчестър Сити - Реал Мадрид и Байерн Мюнхен - Челси.

Мачът за Суперкупата на Европа е планиран за 24 септември в Будапеща. "Sky Sport Italia" посочва, че финалът на Шампионска лига през 2021 година ще се проведе в Истабул, а този от следващия сезон - в Санкт Петербург. А къде се очаква да се доиграе Лига Европа вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички