Шампионска лига, Манчестър Юнайтед - Аталанта: Ето коя българска телевизия ще излъчи мача!


Шампионска лига, Манчестър Юнайтед - Аталанта: Ето коя българска телевизия ще излъчи мача!
Снимка: Getty Images

3094 0

Манчестър Юнайтед приема на своя "Олд Трафорд" Аталанта в среща от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Двубоят започва в 22:00 ч. българско време!

"Червените дяволи" са на трето място във временното класиране с актив от 3 точки - тимът на Оле Гунар Солскяер загуби изнедващо от Йънг Бойс с 1:2, а след това постигна трудна победа срещу Виляреал с 2:1 чрез гол на Кристиано Роналдо в 95-ата минута.

Бергамаските оглавяват Група F с 4 точки - те завършиха 2:2 с "жълтата подводница" в Испания, а във втория си мач победиха на свой терен Йънг Бойс с минималното 1:0!

Рафаел Варан все още в лазарета, докато под въпрос за срещата са и Амад Диало и Антони Марсиал. Аталанта пък вероятно ще бъде без Матео Песина, Рафаел Толой и Робин Госенс...

Очакванията на букмейкърите:

Победа за Юнайтед - 1.75

Равенство - 4.00

Победа за Аталанта - 4.33

Под/Над 2.5 гола - 2.62/1.50

Според международните сайтове за спортни залози в Букмейкъри от чужбина фаворитът да спечели мача е Манчестър Юнайтед с коефициенти 1.75.

"Червените дяволи" излизат срещу тима от Бергамо в 22:00 ч. наше време, а мачът ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на BTV Action. В страницата на SportLive.bg ще можете да проследите НА ЖИВО развоя на срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички