Шампионска лига, Барселона - Динамо Киев: Ето коя българска телевизия ще излъчи любопитната среща!


Шампионска лига, Барселона - Динамо Киев: Ето коя българска телевизия ще излъчи любопитната среща!
Снимка: Getty Images

1910 0

Барселона посреща у дома си Динамо Киев в своя мач №3 от груповата фаза на турнира Шампионска лига, като двубоят на "Ноу Камп" ще започне в 19:45 ч. българско време!

Тимът на Роналд Куман е абсолютно задължен да спечели трите точки в тази среща, с оглед на факта, че загуби предишните си два мача в надпреварата и в момента е на последното четвърто място с нулев актив и голова разлика 0:6. Каталунците отстъпиха с по 0:3 от Байерн Мюнхен и от Бенфика и днес би трябвало да излязат пределно мотивирани не само, за да вземат първи точки в групата си, но и за да коригират до известна степен головата си разлика...

Динамо Киев има една точка в актива си и е на 3-ото място с голова разлика 0:5. Украинците стартираха сезон 2021/22 в Шампионска лига с нулево равенство у дома срещу Бенфика, но след това понесоха тежко поражение с 0:5 в Мюнхен. Интересно е да се отбележи, че през 2020 г. Динамо отново бе в група с Барса и тогава загуби с 1:2 в Испания и с 0:4 в Киев!

Какво казват букмейкърите?

"Блаугранас" са абсолютен фаворит в тази среща (1.25), равенството е фиксирано на 6.50 коефициент, а евентуална "катастрофа" за Роналд Куман дни преди Ел Класико е оценена на 10.00! Вероятността в мача да има минимум 3 гола е означена с коефициент 1.53...

*Защитникът на Барса Ерик Гарсия, който изигра добър мач през уикенда срещу Валенсия, е наказан за този двубой, тъй като си изкара червен картон при загубата от Бенфика!

Сблъсъкът между Барселона и Динамо Киев започва 15 минути преди 20:00 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на BTV Action. В страницата на SportLive.bg ще можете да следите НА ЖИВО развоя на срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички