Сетиен: Травмата на Меси не е сериозна


Сетиен: Травмата на Меси не е сериозна
Снимка: Getty Images/Gulliver

933 0

Треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че контузията, която Лионел Меси получи снощи не е сериозна и не би трябвало да има проблем аржентинецът да вземе участие в мача на своя тим срещу Байерн Мюнхен идната седмица. Във вчерашната вечер каталунците се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига след победа с 3:1 над Наполи на „Камп Ноу“.

При резултат 2:0 Калиду Кулибали от състава на гостите влезе грубо в краката на аржентинеца в опит да изчисти топката. Въпреки че Меси не успя да изпълни дузпата за своя тим, след като получаваше лекарска намеса, Сетиен побърза да успокои феновете на Барса, че травмата не е сериозна. „Меси? Болеше го, но не би трябвало да има сериозен проблем. Беше добре, ще анализираме ситуацията, но няма да има проблем“, заяви Кике Сетиен след двубоя срещу Наполи.

За Барселона предстои труден тест на четвъртфиналите в турнира на богатите. „Каталунците“ ще спорят срещу Байерн Мюнхен в Лисабон за място сред най-добрите четири в надпреварата. Двубоят е в петък. А ето с кого не пожела да се ръкува Меси във вчерашната среща.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички