Сетиен: Поздравявам Гатузо, аз съм негов голям фен


Сетиен: Поздравявам Гатузо, аз съм негов голям фен
Снимка: Getty Images/Guliver

721 0

Треньорът на Барселона Кике Сетиен коментира мача с Наполи в осминафиналите на Шампионска лига и класирането им на 1/4-финалите. Там каталунците ще спорят с Байерн Мюнхен. В осминафиналите те отстраниха италианците с общ резултат 4:2 (1:1; :1). 

"Искахме да направим тази първа стъпка и чакаме следващите мачове със същия ентусиазъм, с който чакахме този. Отборът игра добре, заслужихме победата. Това, което постигнахме, не беше лесно. Трябваше да се защитаваме разумно. Срещнахме се с един от най-добрите отбори в Италия", започна наставникът след мача.

"Меси? Изглеждаше ми, че всичко с него е наред. Получи удар (Кулибали го ритна в крака, бел.ред.), но е малко вероятно да има проблеми заради това. Що се отнася до Байерн, то всички останали съперници са силни, мачовете ще са трудни. Ще е трудно и на тях, и на нас. Това е един страхотен отбор, но ние също сме силни", допълни Сетиен, цитиран от "Marca".

"Още веднъж поздравявам Гатузо за изключителната работа, която свърши, за еволюцията, през която премина отборът. Той постигна невероятен успех. Гатузо има изключителни достойнства. Аз съм негов голям фен", завърши треньорът на каталунците. А с какво сравни Гатузо мача с Барселона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички