Селтик - Реал Мадрид по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


Селтик - Реал Мадрид по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Getty Images

2652 0

Шампионска лига се завръща с оспорваната си групова фаза, а още в първия й ден ще видим настоящия шампион на турнира - Реал Мадрид, и легендарния Селтик, който ще има тежката задача да приеме "кралете".

Двата тима не са се изправяли един срещу друг от 2012 г., когато "белия балет" се справя с "детелините" на неутрален терен с 2:0 и по-късно печели Международната купа на шампионите. Тогава второто попадение е дело на Карим Бензема, а десет години по-късно той отново се очаква да е под "светлините на прожекторите".

Двата тима са поставени в група "F", а компания им правят Шахтьор Донецк и РБ Лайпциг. Столичният клуб влиза в днешната среща като изявен фаворит, а същото важи и за спечелването на групата. Той записа и победа в последния си шампионатен мач, когато се наложи с 2:1 над Бетис.

Тазвечерните домакините пък спечелиха убедително дербито на Шотландия с 4:0 срещу Рейнджърс и са решени да се опитат, да поднесат голямата изненада на старта. Срещата ще може да гледате НА ЖИВО по Макс Спорт 4 от 22 часа.

Ето къде може да гледате всички срещи от днешната програма!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички