Сари: Оставих Роналдо за цял мач, тъй като исках да вкара гол


Сари: Оставих Роналдо за цял мач, тъй като исках да вкара гол
Снимка: Getty Images/Guliver

2035 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари обяви, че е оставил Кристиано Роналдо на терена през целия мач срещу Атлетико (Мадрид), за да му даде шанс да се разпише. Ювентус спечели мача с 1:0, а автор на попадението стана Пауло Дибала, който се разписа в края на първото полувреме.

"Изразходихме доста сили в този мач, което е неизбежно за среща от Шампионска лига. Мисля, че всичко ни се получи, но, както и в последния мач с Аталанта, стигнахме доста трудно до тази победа. Преди всичко проведохме отлично първо полувреме и разчитахме на това. През второто полувреме бях ядосан, тъй като играчите на Ювентус прекалено лесно губеха топката. Възможно е да имаме повече мотивация в Шампионска лига, но това е грешка, тъй като трябва така да се раздаваме във всеки турнир", заяви Сари след мача.

"Кристиано остана на терена през цялото време, тъй като исках да вкара гол, който да му придаде мотивация. Мисля, че физическото му състояние се подобрява. Той с всички сили се опитваше да тренира на пълни обороти. Дибала е играч от световна класа, той се намира в отлична форма и може сам да промени хода на мача", допълни италианският специалист. А какви, според самия него, са отношенията му със звездата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички