С общ резултат 8:1 Байерн (Мюнхен) вече е на 1/4-финал


С общ резултат 8:1 Байерн (Мюнхен) вече е на 1/4-финал
Снимка: Guliver/GettyImages

1743 0

Съвсем очаквано Байерн (Мюнхен) продължава към 1/4-финалите в Шампионска лига. В реванша баварците завършиха 1:3 с Бешикташ и с общ резултат 1:8 продължават напред.

Още в 10' гостите можеше да поведат, но Мюлер не се справи съвсем добре с отбита топка в наказателното поле. 8 минути по-късно Мюлер центрира отдясно, а включилият се Тиаго не беше покрит и отбеляза с лекота от шест метра на втора греда. Бепикташ опита да наложи някакъв натиск, но не успяха да създадат опасно положение. В 38' домакините получиха право да изпълнят пряк свободен удар, но ударът на Куарешма мина над напречната греда. 

Само 30 секунди след почивката баварците удвоиха преднината си, след като вратарят Толга и бранителят Гьонюл не се разбраха и вторият сам насочи в собствената мрежа. В 59' домакините намалиха резултата след грешка в защитата на Байерн. Гьонюл подаде към Лав, който, чукна мрежата в топката.  В 84' Байерн отбеляза и трето попадение. Вагнер прати топката, преодолявайки вратаря и оформяйки крайния резултата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички