Роналдо разкри един от проблемите в Реал Мадрид


Роналдо разкри един от проблемите в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1399 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо посочи един от проблемите за тима, като заяви, че напусналите Пепе, Хамес и Мората липсват на отбора. През летния трансферен прозорец "белия балет" така и не привлече някое голямо име, но пък се раздели с важни играчи. 

"Играчите, които пристигнаха това лято имат много потенциал. Пепе, Хамес и Мората ни правеха по-силни, докато сегашния ни отбор е по-млад. Освен това ни липсват и Гарет Бейл и Карвахал. Съставът не е лош, но няма опит, а това е изключително важно", заяви Роналдо след тежкото поражение от Тотнъм с 3:1 на "Уембли". 

"Хората не бива да забравят нещата, които направихме и постигнахме. Не знам какво означава като кажат, че съм в криза, но определено добрите неща бързо се забравят. Може да загубим три или четири мача, но никога няма да има криза. Това е лош момент, който искаме да променим и със сигурност ще го направим".

Португалецът коментира и наставника на "белите" Зинедин Зидан: "Какво се случва в съблекалнята, остава там. Ние сме спокойни и сме твърдо зад него. Аз също съм много спокоен, изглежда, че ако играеш добър мач, но не вкараш, не се брои за нищо. Ако напишете в "Гугъл" голово на Кристиано, то тогава всичко ще ви стане ясно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички