Диего Симеоне засипа с похвали Роналдо: Същинско животно е!


Диего Симеоне засипа с похвали Роналдо: Същинско животно е!
Снимка: Guliver/GettyImages

3881 0

Мениджърът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне засипа с похвали звездата на Ювентус Кристиано Роналдо преди големия сблъсък в Шампионска лига на "Уанда Метрополитано" тази вечер. Чоло определи португалеца като "същинско животно пред гола".

"Кристиано е животно пред гола. Той е способен да създава опасности по всяко време, когато е близо до наказателното поле. Винаги е трудно да бъде опазен, защото притежава всички разнообразни качества", започна Симеоне.

"Отлично играе във въздуха. Еднакво силен е с двата крака, но сме печелили срещу отборите, в които играе. Също сме губили и сме страдали срещу него. Великолепен нападател е, но топката първо трябва да достигне до него чрез другите футболисти. Ще опитаме да прекъснем връзката между халфовата им линия и нападението", добави още наставникът на "дюшекчиите".

Именно Роналдо бе футболистът, който изхвърли Атлетико от Шампионска лига през миналия сезон, след като в реванша между двата отбора отбеляза паметен хеттрик. Сега португалецът отново се завръща в Мадрид, за да се изправи срещу испанския гранд.

Междувременно Кристиано призна, че не е приятел с Лионел Меси и заяви, че заслужава 8 "Златни топки" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички