Роналдо чакал съотборниците си в съблекалнята след червения картон


Роналдо чакал съотборниците си в съблекалнята след червения картон
Снимка: Getty Images/Guliver

4619 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо бе изгонен от игра в мача срещу Валенсия, но това не попречи на португалеца да ликува победата на тима заедно със своите съотборници. Нападателят получи първия си директен червен картон в своята кариера, а реакцията на играча бе силно противоречива. 

Уважаваното италианско издание "Tuttosport" разкри, че изгоненият Роналдо е чакал своите съотборници през целия мач в съблекалните на тима, за да отпразнуват заедно победата с 2:0 над испанския гранд. С тази победа "старата госпожа" се нареди втора във временното класиране, след като Манчестър Юнайтед също спечели своя първи двубой, но с по-добра голова разлика.

Червеният картон на Роналдо провокира бурна вълна от реакции, а напускането на голямата звезда бе по-знаков момент дори и от победата на "бианконерите". Първоначално срещу бившия ас на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид беше отсъдено нарушение заради избутване на Мурийо, но реферът зад вратата видя, че той е хванал своя съперник за косата след наглед сумулативното поведение на бранителя.

Главният рефер Феликс Брих след консултация промени първоначалното си решение и, за голяма изненада на играчите на Ювентус, както и много футболни фенове, показа червен картон на Роналдо. Реакцията на Кристиано беше красноречива - той се строполи на земята и буквално обезумя, след като видя картона в ръката на германеца. След това той стана, гледайки невярващо и в крайна сметка се насочи към съблекланята, където е изчакал своите съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички