Резултатите в Шампионска лига: Голови първи полувремена, но всичко ще се реши в реваншите


Резултатите в Шампионска лига: Голови първи полувремена, но всичко ще се реши в реваншите
Снимка: Getty Images

3185 0

Тази вечер се изиграха три двубоя от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.  В нито един от тях обаче не се стигна до категоричен резултат, като тимовете запазиха шансове и за реваншите, където ще се реши всичко.

В първия мач Панатинайкос показа защо не е за подценяване и е проблем за всеки съперник. Гръцкият тим победи у дома с 1:0 Олимпик Марсилия. Двубоят клонеше към нулево равенство, но червен картон в 65-ата минута Жофри Кондогбия предреши срещата.Гърците се възползваха отлично и в 83-ата минута Бернард сам срещу вратаря донесе победата за тима си.

Слован Братислава пък загуби у дома с 1:2 от Макаби Хайфа.Гостите поведоха още в 5-ата минута с гол на Франдци Пиеро. В 12' Слован възстанови равенството чрез Юрай Куцка. Три минути по-късно Диа Саба оформи крайното 1:2 само за 15 минути игра.

Рейнджърс пък победи със същия резултат у дома Сервет. Шотландският тим поведе с два гола до 15-ата минута чрез Джейм Таверние и Десерс. В 41' Бедия върна едно попадение чрез дузпа, а Дулин от швейцарския тим бе изгонен в 60-ата минута.

Всички резултати:

Панатинайкос - Олимпик Марсилия 1:0

Слован Братислава - Макаби Хайфа 1:2

Рейджърс - Сервет 2:1

Двубоите от Лигата на конференциите:

АЕК Ларнака - Макаби Тел Авив 1:1

Гент - Погон Шчечин 5:0

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички