Реал Мадрид - Унион по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Реал Мадрид - Унион по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2991 0

Реал Мадрид започва участието си в тазгодишното издание на Шампионска лига. "Кралския клуб" ще търси своята изумителна 15-а титла в надпреварата, като стартира срещу тим, който записва своя дебют. Става въпрос за германската сензация от миналия сезон Унион.

Освен това Реал е загубил само 1 от последните си 13 мача срещу германски съперници в най-престижния европейски клубен турнир (записвайки 8 победи и 4 равенства в останалите). Испанците потеглиха мощно и в Ла Лига - с пет поредни успеха.

"Белия балет" не е губил в Шампионска лига на "Сантяго Бернабеу от април 2022 година (оттогава има 6 победи и 1 равенство). Все пак надежда на Унион дава фактът, че последният случай, в който Реал започна кампания в надпреварата у дома, загуби с 2:3 от Шахтьор Донецк през сезон 2020/21.

Любопитното е, че в три от петте сблъсъка на Реал Мадрид през кампанията до момента тимът инкасира попадение във вратата си в първите 15 минути. Леонардо Бонучи се завръща отново срещу "кралския клуб" на "Бернабеу", след като през 2015 година бе с ключови заслуги за равенството 1:1, постигнато от Ювентус.

Къде да гледаме Реал Мадрид - Унион от Шампионска лига?

Дуелът между Реал и Унион е от ранната програма и започва в 19:45 часа българско време. Ще можете да го гледате пряко по "бТВ Екшън", като ще можете и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички