Реал Мадрид ще обжалва картона на Серхио Рамос


Реал Мадрид ще обжалва картона на Серхио Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

3063 0

Отборът на Реал Мадрид ще обжалва червения картон, който техният капитан Серхио Рамос получи в снощния мач срещу Манчестър Сити от Шампионска лига. Рамос получи директен червен картон в 86-тата минута на вчерашния двубой, след като събори Габриел Жезус на границата на наказателното поле при резултат 2:1 в полза на Сити. Това означава, че испанският бранител ще пропусне реванша на „Етихад Стейдиъм“ след 3 седмици.

Според ‘Cardena SER’ „Кралския клуб“ ще обжалват решението на съдията в снощната вечер да изгони Серхио Рамос, като Зинедин Зидан ще иска да има на разположние всичко най-добро, с което разполага на реванша. Серхио Рамос нямаше много работа в първите 60 минути на вчерашния двубой, но след това Габриел Жезус създаде доста проблеми на капитана на Реал Мадрид. Първо той бе надскочен от бразилския нападател при изравнителния гол за Манчестър Сити, а след това се стигна и до въпросната ситуация, в която бе изгонен.

Това бе 4-ти червен картон на Серхио Рамос в Шампионската лига, като по този начин той се изравни по този показател на върха със Златан Ибрахимович и Едгар Давидс, които също са били гонени 4 пъти в мачове от най-елитния европейски клубен турнир. А ето какъв коментар даде футболист на Шефилд Юнайтед за картоните на Серхио Рамос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички