Реал Мадрид може да загуби много важен играч за реванша срещу Аталанта в Шампионска лига


Реал Мадрид може да загуби много важен играч за реванша срещу Аталанта в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1008 0

Полузащитникът Каземиро се превърна в един от най-ключовите футболисти на Реал Мадрид в последните години. Именно той ще трябва да разбива играта на Аталанта в центъра на терена и да спира силната атака на италианския тим в сблъсъка между двата отбора от осминафиналите в Шампионска лига.

Бразилецът обаче трябва и същевременно с това да внимава да не получи жълт картон, тъй като това ще бъде негов трети в турнира през кампанията и ще значи, че той ще бъде наказан за реванша между двата тима, който ще се състои на 16 март.

Освен, че е изключително полезен в защита, Каземиро през този сезон е и играчът, вкарал най-много голове за Реал с неговите 6 попадения. Единствено нападателят Карим Бензема се е разписвал повече.

В Испания все пак се успокояват, че не за първи път бразилецът ще играе при подобна ситуация и ще трябва да се пази от официални предупреждения, както и че обикновено е много сдържан и се контролира в такива моменти, без това да влияе на качеството му на представяне.

Междувременно има две насрочени дати за завръщането на капитана Серхио Рамос за Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички