Реал Мадрид - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала от Шампионска лига?


Реал Мадрид - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала от Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

13607 0

Реал Мадрид срещу Байерн Мюнхен епизод 2, сезон 2023/24. Двата тима направиха страхотен първи полуфинален сблъсък в Шампионска лига преди една седмица на "Алианц Арена", завършвайки 2:2, и сега всичко трябва да се реши в испанската столица.

Зрелище в Шампионска лига с познати герои за историята, но Реал и Байерн Мюнхен ще решат всичко в Мадрид (ВИДЕО)

Коренно различни настроения в двата лагера

"Белия балет" със сигурност излиза с голямо самоучвствие и страхотно настроение, след като през изминалия уикенд момчетата на Карло Анчелоти станаха шампиони на Испания за рекорден 36-и път в историята. 

"Баварците" от своя страна искат по възможно най-бързия начин да свърши сезона, след като събота допуснаха нова загуба в Бундеслигата, този път с 1:3 от Щутгарт. Въпреки това в Шампионска лига е друго и мотивацията, предвид тежката кампания и пропуска да станат шампиони на Германия за пръв път от над десетилетие, трябва да е на максимум.

Ще има ли отсъстващи?

В срещата на "Сантяго Бернабеу" със сигурност участие няма да вземе бившият играч на Байерн Давид Алаба за Реал, докато за гостите Кингсли Коман и Рафаел Герейро са с трайни контузии и ще отсъстват, а Ерик Дайър е под въпрос.

Къде да гледаме титаничният сблъсък по ТВ?

Двубоят Реал Мадрид - Байерн Мюнхен, полуфинален мач реванш от Шампионска лига е тази вечер от 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Също така всичко най-интересно около и по време на двубоя може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички