"Не видяхме най-доброто от Реал Мадрид" - мнението на Карло Анчелоти след 2:2 срещу Байерн Мюнхен


"Не видяхме най-доброто от Реал Мадрид" - мнението на Карло Анчелоти след 2:2 срещу Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2112 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, не остана много доволен от играта на своя отбор срещу Байерн Мюнхен, но все пак отчете, че резултатът от първия 1/2-финал в Шампионска лига е добър.

*Късно снощи, 30-и април, "белия балет" завърши 2:2 при визитата си на баварците. Реваншът на "Сантяго Бернабеу" е на 8-и май.

Коментарът на Анчелоти

"В началото на мача нямахме много ясна идентичност. Днес не искахме да играем с нисък блок, но започнахме с нисък блок. Трябваше да се защитаваме по-интензивно, както го направихме в продължение на 120 минути срещу Манчестър Сити. След това импулсът вече се промени", заяви наставникът след последния съдийски сигнал на "Алианц Арена".

"Показахме голямо желание, особено в края, когато се опитвахме да изравним. Байерн демонстрира най-доброто от себе си, а ние го направихме само в някои части от мача".

"Резултатът е добър и ни дава увереност за реванша. 1/2-финалът е отворен, защото Байерн разполага с футболисти с чудесни качества", продължи Анчелоти.

Карло Анчелоти

"Не е изненада това, което Байерн направи, защото те имат играчи, които могат да те наранят. За съжаление, те ни вкараха, когато бяхме на най-доброто си ниво. След това, с усилията на тези, които се появиха от пейката, успяхме да изравним".

"Когато топката е в теб, трябва да атакуваш добре, а когато не е в теб - да се защитаваш добре. Ще се опитаме да го направим на реванша, защото не може винаги да притежаваш топката. Днес не видяхме най-доброто от Реал Мадрид. Да се надяваме, че ще го видим във втория мач. Ще бъде трудно, но феновете със сигурност ще ни помогнат", завърши коментара си треньорът на Кралския клуб.

*Преди втория сблъсък с Байерн Мюнхен Реал е домакин на Кадис в мач от 34-тия кръг на Ла Лига (4-ти май, 17:15 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Рецептата" на Томас Тухел за реванша: Трябва да бъдем смели, клинични и фокусирани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички