Реал и ПСЖ отново приковават вниманието в нова битка


Реал и ПСЖ отново приковават вниманието в нова битка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1233 0

Тази вечер е вторият мегласблъсък между Реал Мадрид и Пари Сен Жермен на 1/8-финалите в Шампионска лига. Парижани се готвят за истински реванш и ще опитат да преодолеят пасива от първия двубой, завършил 3:1 в полза на европейския шампион.

Парижани със сигурност ще трябва да се потрудят доста, ако искат да отстранят Реал. За "белия балет" това е най-важният мач за сезона, тъй като Шампионска лига остана единственият им шанс за трофей. В Ла Лига отборът на Зинедин Зидан сериозно изостава от върха, а също така и отпадна от Купата на Краля. Треньорът на "Кралския клуб" може да разчита на всичко най-добре, след като в групата влязоха и контузениете доскоро Лука Модрич и Тони Кроос. Не е ясно обаче дали ще могат да започнат като титуляри. 

Ситуацията в ПСЖ е доста по-различна. Те ще са без голямата си звезда Неймар, който преди няколко дни претърпя операция и най-вероятно ще е аут до края на сезона за парижани. Под голям въпрос е и друга звезда - Килиан Мбапе, който се контузия в мача за Купата на Франция срещу Олимпик Марсилия. 

Двубоят е с начален час 21:45 и ще може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички