Зидан: Трябва да покажем страхотен футбол 90 минути, ако се наложи и повече


Зидан: Трябва да покажем страхотен футбол 90 минути, ако се наложи и повече
Снимка: Gulliver/GettyImages

1580 0

Реал Мадрид се готви за най-важния си мач през сезона, а именно реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига срещу ПСЖ. Треньорът на "белия балет" Зинедин Зидан заяви, че отборът трябва да е готов да играе на високо ниво 90 минути, а дори и повече, ако се наложи. Първата среща в Мадрид завърши 3:1 в полза на Реал.

"Ние сме тук, за да играем страхотен футбол и сме подготвени затова. Изцяло сме фокусирани върху представянето си. Това, че влизаме в ролята на фаворити не означава нищо. Трябва да очакваме неочакваното. Трябва да покажем страхотен футбол през 90-те минути или ако се наложи и повече. Свикнали сме да сме под напрежение", заяви Зидан. 

"Усещането е специално да се завърна във Франция. Тук сме обаче, за да спечелим мача. Атмосферата ще бъде много гореща, но вие знаете, че винаги е така срещу Реал Мадрид", заяви още френският специалист, като допълни, че утре ще избере за пореден път своите 11 за старт на мача и няма нищо притеснително. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички