ПСЖ - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?


ПСЖ - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

2799 0

Пари Сен Жермен приема Реал Сосиедад на "Парк де Пренс" в първи 1/8-финален сблъсък от Шампионска лига. Домакините направиха сравнително слаба серия в груповата фаза за техните стандарти и стигнаха до фазата на елиминациите благодарение на по-добра голова разлика над Милан. Гостите завършиха като лидери в група D - пред вицешампиона от миналия сезон Интер.

Испанският тим се радва серия без загуба в груповата фаза о три победи и равенства. ПСЖ пък влиза в мача в серия от 16 мача без загуба във всички състезания и са спечелили седем от осемте си мача през 2024 г. досега.

Реал Сосиедад бе в една група с Интер

Сосиедад има спад във формата напоследък и няма победа в последните си четири мача. Те претърпяха първото си поражение от седем мача в събота,  при домакинска загуба с 1:0 от Осасуна в Ла Лига.

В състава на Луис Енрике няма нови отстъстващи и се очаква той да може да разчита на Килиан Мбапе в стартовите 11, след като получи почивка срещу Лил в събота заради лека контузия в глезена. Капитанът и голмайстор на Сосиедад Микел Оярзабал се бори с контузия в коляното, а това пречи на тима във фаза атака, което е и видно при резултатите.

Двата отбора ще се срещнат за първи път. ПСЖ претърпя само една загуба у дома във всички състезания този сезон и отбеляза поне два гола в 14 от 16-те си домакински мача. Реал Сосиедад има приличен рекорд като гост този сезон, претърпявайки три поражения в 21 мача във всички състезания. Тимът запази чисти мрежи в девет от последните си 11 мача като гост.

ТВ излъчване

Срещата е от 22 часа и ще бъде излъчвано пряко по "Ринг". Двубоя ПСЖ - Реал Сосиедад ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички