ПСЖ - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


ПСЖ - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2374 0

Шампионска лига се завръща и е време за нови интригуващи сблъсъци от най-престижния европейски клубен турнир. В една от най-интересните групи френският гранд ПСЖ посреща германския РБ Лайпциг, който е с последен шанс да се закрепи в битката в групата.

Изненадващо или не, но парижани взеха голямото дерби с Манчестър Сити в последния кръг от груповата фаза на турнира, като надделя с 2:0 над "гражданите". Това "замаза" издънката в първия мач и равенството срещу Брюж.

Именно белгийците са точно зад французинте на втората позиция - и двата тима са с по 4 точки, но Брюж е с по-лоша голова разлика. Сити на Гуардиола пък е 3-ти с 3 пункта, докато РБ Лайпциг е последен с 0 точки - нова загуба срещу звездния ПСЖ ще значи край на всички амбиции за германския тим.

Двата тима се срещнаха цели 3 пъти през миналата 2020 година. Първо ПСЖ отстрани РБ Лайпциг на полуфиналите в турнира през сезон 2019/20, когато те се провеждаха в един двубой (успех с 3:0), а след това жребият ги събра в една група през следващата кампания.

Тогава те си размениха по една победа с по 1 гол разлика и в крайна сметка финишираха на първите две места в класирането с равен брой точки (12), оставяйки Манчестър Юнайтед 3-ти.

ПСЖ ще бъде без редица звезди, сред които Анхел ди Мария, Кейлор Навас, Неймар, Паредес, Серхио Рамос (който все още не е дебютирал), като под въпрос е и Мауро Икарди заради лични проблеми. Все пак отборът ще бъде поведен от Лионел Меси, Килиан Мбапе и останалите звезди в състава. Дани Олмо пък е един от големите липсващи за РБ Лайпциг.

Двубоят на "Парк де Пренс" започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по Max sport 1 и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички