ПСЖ разгроми Селтик, Байерн се измъчи срещу Андерлехт


ПСЖ разгроми Селтик, Байерн се измъчи срещу Андерлехт
Снимка: Getty Images/Gulliver

1575 0

В група В на Шампионска лига ПСЖ разби гостуващия Селтик със 7:1 и само затвърди лидерската си позиция. Изнендаващо Селтик поведе още в 1' чрез Дембеле, но като чели това само ядоса парижани.

До края на първата част отборът на Унай Емери вече водеще с 4:1 след два гола на Неймар, един на Кавани и един на Мбапе. През втората част се разписаха Верати, Дани Алвеш и още веднъж Кавани. Селтик остана на третата позиция с едва три спечелени точки, а ПСЖ са с 15. 

В другия мач от групата Байерн победи Андерлехт с 2:1 като гост и запази шансове да се пребори за първото място в групата. В последния мач баварците приемат ПСЖ на „Алианц Арена“.  В последния кръг германците трябва да спечелят у дома срещу Пари Сен Жермен, но с поне 4 гола разлика, за да ги изместят.

Срещата срещу последния в групата Андерлехт не бе никак лесна. Левандовски откри резултата чак в 51', след асистенция на Толисо. След 12 минути обаче домакините изравниха чрез Хени и баварците трябваше да действат много агресивно. В 77' Кимих с прехвърлящо подаване в наказателното поле намери Толисо, който донесе победата за Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички