Плащате петцифрена сума, ако искате да гледате супершоуто Реал Мадрид - ПСЖ


Плащате петцифрена сума, ако искате да гледате супершоуто Реал Мадрид - ПСЖ
Снимка: Guliver/Getty Images

2231 0

Обратното броене до може би най-важия мач за сезона за Реал Мадрид започна. Феновете на тима вече се подготвят за първата среща от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига, която ще се играе на "Сантяго Бернабеу".

Истерията по билетите за срещата също е в своя пик. Ценните хартиики бяха разпродадени и сега идват силните дни за търговците на черно.

Това е мачът, който мнозина смятат за спасителен за сезона на Реал. ПСЖ от своя страна задължително търси успех в двубоя с "белия балет", като единствената цел пред тима за сезона е спечелването на турнира. 

Фенове на "кралския клуб" са направили опит да си закупят билети за срещата днес, но са останали с празни ръце. Всичките билети са били продадени едва за 37 минути и единственият начин в момента да се сдобиете с пропуск е да си го закупите на черно. Идеята може да ви звучи добра, но няма да мислите така, когато разберете, че на пазара в момента един билет за мача върви на средна цена от 10 000 евро. В интернет се продават билети на различни цени, като най-скъпите са от порядъка на 24 080 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички