Пияни баща и синове изпуснаха легендарен обрат в Шампионска лига


Пияни баща и синове изпуснаха легендарен обрат в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

8849 0

Тази седмица Шампионска лига ни предостави поредната доза с емоции и обрати, за да се излъчат двата отбора финалисти - Ливърпул и Тонтнъм. Първо мърсисайдци отстраниха Барселона след 4:0 на "Анфийлд", а в сряда и "шпорите" направиха немислимото, за да триумфират срещу Аякс.

Лондонският тим изоставаше с 2:0 след първото полувреме в Амстердам и общ резултат 3:0, но след три попадения на Лукас Моура през втората част се класира на финал. Със сигурност феновете на Тотнъм няма да забравят този обрат, но има едно едно семейство с привърженици на отбора, които дълго ще съжаляват, че не са го видели на "Йохан Кройф Арена".

Джеймс, Майкъл и Уил Перкинс изгледали първото полувреме, но точно, когато "всякаква надежда била загубена" напуснали стадиона. Тримата са били толкова пияни, че са си тръгнали след първата част, мислейки, че двубоят е свършил. Триото, което включва двама братя и техният баща, признават, че са се отдали на пиянство 7 часа преди двубоя. "Просто си мислехме, че няма как да вкараме 3 гола за по-малко от 5 минути, а и нямахме никакви възможности за гол. И тримата си тръгнахме напълно убедени, че двубоят приключва", споделя Джеймс, цитиран от Mirror.

След първото попадение на Тотнъм обаче той получил телефонно обаждане от свой приятел да го попита за гола. И след като разбрали, че двубоят изобщо не е приключил са успели да го догледат в лобито на хотела, в който са отседнали. Сега и тримата са категорични, че това е последният двубой, който напускат по-рано...

А дори и строгият Маурисио Почетино не успя да сдържи сълзите си след обрата срещу Аякс - вижте видео от емоционалния момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички