"Омагьосаният" №77 под ръководството на Спалети срещу Айнтрахт Франкфурт (ВИДЕО)


"Омагьосаният" №77 под ръководството на Спалети срещу Айнтрахт Франкфурт (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1376 0

Айнтрахт Франкфурт и Наполи е един от непредвидимите осминафинали в Шампионска лига през настоящата кампания. И докато някои факти във футбола са просто числа и данни, то част от историята на "орлите" срещу италиански тимове кара запалянковците да се запитат - "всичко това случайност ли е".

Подобни въпроси заляха мрежата след пропусната дузпа на Хвича Кварацхелия за "партенопейците" по време на първата част от осминафинала във Франкфурт, когато грузинецът се нагърби да изпълнява наказателен удар след нарушение срещу Осимен.

По този начин възпитаниците на Лучано Спалети имаха възможност да открият след малко над половин час игра с една от първите чисти ситуации пред противниковата врата, но номер "77" от състава на италианския гранд пропусна.

Изгряващата звезда на световния футбол със сигурност не е първият или последният, който е изпуснал от "бялата точка", но подобна е ситуацията и с друг играч с номер "77" от състав на Спалети срещу Кевин Трап в близкото минало.

"Кошмарът" Трап за номер "77"

През 2019 г. на осминафиналите в Лига Европа опитният Марсело Брозович се нагърби да изпълнява дузпа за Интер на Лучано Спалети срещу Кевин Трап и Айнтрахт Франкфурт, а германският страж съумя да отрази изпълнението. 

Точно така - четири години по-късно номер "77" от тима на Лучано Спалети отново пропилява възможност от дузпа срещу Айнтрахт Франкфурт, за който пази Кевин Трап. 

Следете Айнтрахт Франкфурт - Наполи НА ЖИВО!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички