Обвиниха Антонио Рюдигер, че скрива расистки обиди: Не иска да налива масло в огъня


Обвиниха Антонио Рюдигер, че скрива расистки обиди: Не иска да налива масло в огъня
Снимка: GettyImages

647 0

Реал Мадрид постигна сравнително лесна победа над Брага в Шампионска лига в сряда вечер (24.10), като остана непобеден в три мача. И все пак мачът завърши със сцени на конфликт, в които защитникът Антонио Рюдигер изглеждаше ядосан на един от помощник-треньорите на противниковия отбор.

Скандалите съпътстват Реал Мадрид

Разправията се увеличи, като се включиха играчи и треньори от двата отбора. Малко след това се появи слух, че причината е отново на расистка основа от въпросния наставник. Германският защитник обаче бързо го опроверга, използвайки "X". Той изясни инцидента, като отрече да е имало подобни обиди и го нарече "малък спор".

Cadena SER обаче се придържа към идеята, че е намесено расова обида, както твърди Антонио Ромеро. "Информацията идва от човек, близък до случилото се с Рюдигер. Германският централен защитник отрича, защото не иска да налива масло в огъня. Това беше потвърдено от човек, който е бил там по време на случилото се".

Случаят е дни, след като Винисиус Жуниор беше обиден на расова основа от двама фенове на Севиля в събота. А директорът на Барселона Микел Кампс нарече Винисиус клоун, като каза, че няма расизъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички