"Не сме свикнали да губим" - коментарът на Симоне Индзаги след Атлетико Мадрид - Интер


"Не сме свикнали да губим" - коментарът на Симоне Индзаги след Атлетико Мадрид - Интер
Снимка: Getty Images

925 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, не скри, че е разочарован след реванша с Атлетико Мадрид, но и добави, че се гордее от представянето на своя отбор.

"Нерадзурите" напуснаха Шампионска лига на 1/8-финалната фаза, след като загубиха с дузпи от "дюшекчиите".

"Не сме свикнали да губим"

"Всички сме много разочаровани, но аз казах на момчетата, че могат да се гордеят с представянето си. Така и не загубихме двубоя (б.р. - в редовното време и продълженията), но в някои моменти можехме да се справим и по-добре", коментира Индзаги след драмата в Мадрид.

"В продълженията контролихме случващото се на терена, но отново допуснахме някои грешки. В такива мачове плащаш висока цена за това... След първата среща можехме да имаме по-голямо предимство в резултата, а в този трябваше да съхраним аванса си, но вместо това те ни изравниха моментално".

Симоне Индзаги

"Не сме свикнали да губим и сме разочаровани, защото класирането на 1/4-финалите бе в ръцете ни. Но аз се гордея с моя тим! Сега трябва да се изправим и да насочим вниманието си към Серия А, където все още не сме постигнали целта си", каза още наставникът на Интер.

*10 кръга преди края на сезон 2023/24, Интер е лидер в елита на Италия с актив от 75 точки - с 16 повече от втория Милан. Сега предстои домакинство на Наполи от 29-ия кръг (17-и март, 21:45 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Диего Симеоне "свали шапка" на феновете на Атлетико Мадрид и обясни: Може да изглежда лесно, но изобщо не е!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички