"Не отново"! Де Бройне напусна контузен и разочарован във втори пореден финал в Шампионска лига (ВИДЕО)


"Не отново"! Де Бройне напусна контузен и разочарован във втори пореден финал в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1539 0

Половин час след началото на финала в Шампионска лига между Манчестър Сити и Интер "гражданите" трябваше да се справят с много неприятна ситуация. Един от най-важните в състава Кевин Де Бройне получи контузия и бе заменен в 35'.

Отново сълзи от Де Бройне на финален мач

Мениджърът на англичани Хосеп Гуардиола пусна на негово място Фил Фодън, който бързо трябваше да разгрее, за да влезе в игра. Това е втори финал в Шампионска лига, в който белгиецът не успява да доиграе срещата. През 2021 година той бива заменен в двубоя срещу Челси в 60-ата минута. А това провокира медиите в Англия да изляза със заглавия: "Не отново!"

Тогава след съприкосновение с Антонио Рюдигер получи доста неприятна травма. След направените му медицински прегледи тогава стана ясно, че халфът е с фрактура на носа и на очната орбита. Този път нямаше директен сблъсък с друг играч, но отново бе заменен, дори и по-рано в двубоя.  През първото полувреме двата отбора показаха сериозно надхитряне, като показа, че ще се дебне сериозно за грешки, които да доведат до гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички