Монако поиска срещата с Борусия отново да бъде отложена


Монако поиска срещата с Борусия отново да бъде отложена

1667 0

Ръководството на Монако се е обърнало към УЕФА с молба за отлагане на мача срещу Борусия Дортмунд за събота, 15 април, съобщи вестник L’Equipe.

Автобусът на домакините от Дортмунд снощи пострада при придвижването си към стадиона за мача от Шампионска лига с Монако. При трите експлозии пострада и един от футболистите – испанецът Марк Бартра, който бе опериран, тъй като има счупена кост в ръката. По тази причина мачът бе изместен за днес.

В Монако обаче считат, че да се играе на следващия ден след такъв инцидент не е уместно. Пресаташето на клуба от Княжеството Бруно Скропета каза още, че писмото до УЕФА вече е изпратено и очакват отговор до обяд днес.

Този следобяд в 3 часа българско време се очаква и пресконференция на полицията, на която се очаква да бъде съобщено и причината за атаката. Последната версия, за която немските медии съобщиха е, че полицията разследва ислямистка връзка и възможността това да е бил теорористичен акт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички