Много голове в интересна плейофна вечер с марка Шампионска лига


Много голове в интересна плейофна вечер с марка Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2449 0

Днес (16 август) се изиграха 3 от общо седемте мача от плейофната фаза за влизане в групите на най-комерсиалния европейски турнир - Шампионска лига

Бодьо/Глимт успя да нанесе сериозен удар по амбициите на палача на Лудогорец - Динамо Загреб. Норвежците успяха да победят момчетата на Анте Чачич с минималното 1:0. Единственото попадение в мача бе дело на Амал Пелегрини в 37-ата минута. 

Копенхаген се пропука в края, но в крайна сметка успя да се наложи с 2:1 над турския Трабзонспор у дома. Виктор Класон и Лукас Лелагер бяха точни за домакините, а за турците се разписа Анастасиос Бакесатас.

Шоуто на вечерта бе поднесено от отборите на Глазгоу Рейнджърс и ПСВ Айндховен. В Шотландия се получи интересен мач с много емоции и голове. В крайна сметка, двата отбора не успяха да се победят, завършвайки 2:2 и запазвайки най-доброто за реванша. За Рейнджърс се разписаха Том Лоурънс и Антонио Чолак, а за гостите Ибрахим Сангаре и Армандо Обиспо.

Все още не е сигурно кой ще продължи напред в груповата фаза на турнира. Очертават се наистина интересни реванши, които ще се изиграят след седмица.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Хосеп Гуардиола надъхвал Манчестър Сити за мачовете в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички