Меси смъмри съотборниците си след 3:0 над Манчестър Юнайтед


Меси смъмри съотборниците си след 3:0 над Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3685 0

Звездата на Барселона Лионел Меси предупреди съотборниците си, че не трябва да повтарят колебливия старт, който направиха вчера в реванша с Манчестър Юнайтед от четвъртфиналите на Шампионска лига. Каталунците спечелиха с 3:0, за да се класират за полуфиналите с общ резултат 4:0, като Меси отбеляза два от головете, но в първите 10 минути "червените дяволи" имаха три изгодни ситуации да стигнат до гол, които не успяха да оползотворят.

"Не можем да започваме така в мачове от Шампионска лига. Казахме си от самото начало, че не трябва да забравяме случилото се в Рим миналата година и че не трябва сами да правим живота си труден, защото една грешка може да ти коства класирането напред в този турнир. Трябва да помним това", коментира Меси след успеха.

Аржентинският гений все пак похвали колегите си в защита, че са показали сигурна игра. "С течение на сезона станахме много по-солидни и целият отбор се труди здраво, за да затрудни съперника, когато ни атакува. Не бяхме достигали полуфиналите в последните три години, но в нас нямаше негативни чувства. Знаехме, че имаме добра преднина от първия мач и сме щастливи, че продължаваме напред, но не трябва да спираме дотук", допълни Меси. А колко често бележи звездата след напускането на Неймар, Иниеста и Шави вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички