Меси остана извън групата за мача с Динамо Киев в Шампионска лига


Меси остана извън групата за мача с Динамо Киев в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1524 0

Барселона ще пътува до Украйна този понеделник следобед със силно ограничен отбор поради непрекъснато влошаващата се криза с контузиите. Това обаче не попречи на наставника Роналд Куман също реши да остави Лионел Меси извън групата. Аржентинецът е оставен да почива за сблъсъка в Шампионска лига с Динамо Киев, както и Френки де Йонг, оставяйки Куман да извика играчи на младежкия отбор, за да съставят състава.

Наставникът реши да използва това като шанс за почивка на капитана си, като той изигра важна роля в международните мачове на Аржентина този месец, а Барселона спечели всеки от трите си мача в групата си в  Шампионска лига досега. Барселона ще трябва да се справи без контузените Ансу Фати, Роналд Араухо, Серхио Бускетс, Серджи Роберто и Жерар Пике.

Холандецът повика младия централен защитник Оскар Минкеза, който също бе избран за пътуването до Атлетико Мадрид, Конрад де ла Фуенте и вратаря Инаки Пена. Включването на Матеус Фернандес също е изненада. Барселона пътува за Украйна в понеделник следобед и ще тренира във вторник сутринта преди мача си тази вечер. По-рано в английските медии се появи информация, че Манчестър Сити се е отказал от Лионел Меси, а причините са две.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички