Мане: Вярваме, че можем да победим Реал


Мане: Вярваме, че можем да победим Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1000 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане изрази увереност относно шансовете на „червените“ да триумфират в Шампионска лига. В спора за отличието на 26 май в Киев мърсисайдци ще се изправят срещу 12-кратния носител на трофея и победител в последните две издания на турнира – Реал Мадрид.

„Изпитваме огромен респект към Реал, защото това е един от най-добрите отбори в света. Но ние сме Ливърпул и разполагаме със състав, който може да победи всеки. Ще отидем в Киев и ще се борим без страх, за да спечелим този финал за нашите фенове и за клуба, заяви 26-годишният футболист.

Именно сенегалският футболист бе с ключова роля за това Ливърпул да отстрани Рома на полуфиналите в надпреварата с общ резултат 7-6 от двата мача. „Вярвам, че разполагаме с нужната класа, определено доказахме, че можем да бележим много голове, така че няма от какво да се страхуваме“, допълни още Сане, който има 9 гола в тазгодишното издание на надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички