Малдини: Анчелоти ми каза след жребия в Шампионска лига - Ще се видим на финала


Малдини: Анчелоти ми каза след жребия в Шампионска лига - Ще се видим на финала
Снимка: Getty Images

4196 0

Техническият директор на Милан Паоло Малдини разкри, че е имал телефонен разговор с треньора на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, след жребия за четвъртфиналите в Шампионска лига. Италианският наставник е легенда на "росонерите".

В мачовете на най-добрите осем в Европа Реал ще се изправи срещу Челси, а Милан играе с Наполи. Бившият и настоящият отбор на Анчелоти могат да се срещнат във финала на турнира, който ще се проведе в Истанбул.

"Анчелоти също има нерешени въпроси в Истанбул", заяви Малдини, цитиран от "La Repubblica". Той визира загубения финал през 2005 г. срещу Ливърпул, когато миланският гранд водеше на полувремето с 3:0.

"Той ми се обади веднага след жребия и ми каза: "Паоло, ще се видим в Истанбул, нали?". На Милан няма да му е леко, но мисля, че историята ни дава възможност да вярваме в успеха. такова нещо се е случвало. През март, април на Вас Ви се предоставя възможност да направите сезона си специален. Ние искаме да използваме своя шанс", допълва директорът. А ето как от Милан коментираха жребия си в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички