Мактоминей разказа защо Меси отказа да му даде фланелката си през 2019-а


Мактоминей разказа защо Меси отказа да му даде фланелката си през 2019-а
Снимка: Getty Images/Guliver

2282 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей посочи, че според него най-добрият футболист в света е капитанът на Барселона Лионел Меси. Англичанинът разказа и забавен епизод между него и аржентинеца, случил се през 2019 година по време на мач от Шампионска лига между Юнайтед и каталунския гранд.

"Най-добрият играч в света? Лионел Меси, на 100 процента. Да, именно Меси. Дори имам негова фланелка. Всеки път, когато играехме с Барселона (четвъртфинали на Шампионска лига, сезон 2018/19), Крис Смолинг слагаше лакът в носа на Лео и на аржентинеца му потече кръв. А в единия мач Меси помисли, че всичко това е заради мен", разказа Мактоминей, цитиран от ËSPN".

"Веднъж помолих Серхио Ромеро да вземе фланелката на Меси. Серхио се върна и каза: "Знаеш ли, той мисли, че точно ти си го ударил с лакът в един от моментите". Аз казах: "Не, не, не, кажи му, че не бях аз и се увери, че ще получа тази фланелка, защото тя отива директно в моята колекция". Тази фланелка е у мен, така че той явно знае, че не съм го ударил аз. Моля за извинение Крис Смолинг, но именно той малко натупа Лео", допълни халфът със смях. А защо Меси отказа да размени фланелката си с Алфонсо Дейвис от Байерн вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички