Луис Енрике похвали Нюкасъл, но заяви: Резултатът не е справедлив


Луис Енрике похвали Нюкасъл, но заяви: Резултатът не е справедлив
Снимка: Getty Images

1063 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике стигна до най-тежкото поражение на парижани в груповата фаза на Шампионска лига в ерата на катарските собственици при загубата с 4:1 като гост от Нюкасъл. Според него обаче този резултат не е справедлив за френския шампион.

"Резултатът е прекален"

Луис Енрике спомена, че поведението на неговия отбор в началото на мача е било много добро, цитирайки първия шанс за гол в мача, паднал на крилото на ПСЖ Усман Дембеле.

Това са трудни мачове за преживяване за един мениджър. Искрено смятам, че резултатът е малко несправедлив, но не напълно. Поздравления за Нюкасъл, те играха много добър футбол. Но резултатът е прекален". На въпроса защо не е променил схемата си 4-2-4, за да подсили халфовата си линия, когато ПСЖ вече губеше с 2-0, Луис Енрике отговори следното: "Защото смятах, че така е за добро, и все още го правя".

"Дали това е ключово поражение в битката в групата? Не знам. Целта ни е да отидем на осминафиналите. Групата е трудна, знаем го, все пак сме втори. Ще бъде забавно в последните мачове. Трябва да ги ръководим по-добре", допълни испанецът. След три седмици те ще приемат Милан на Парк де Пренс в своята група F на Шампионска лига. А мачът с Нюкасъл напомни за славни времена за "свраките" и за не толкова добри за парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички