Луда радост! Челси вдигна трофея от Шампионска лига (ВИДЕО)


Луда радост! Челси вдигна трофея от Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4657 0

Челси победи за 3-ти пореден път Манчестър Сити, като безспорно този път успехът е най-сладък, защото е във финала на Шампионска лига за сезон 2020/21. "Сините" от Лондон отпразнуваха лудо успеха, като искрено демонстрираха огромната си радост (вижте видеата по-долу в материала).

ГАЛЕРИЯ: АНГЛИЙСКИЯТ СБЛЪСЪК В ШАМПИОНСКА ЛИГА + "СИНЯТА" РАДОСТ

Футболистите крещяха и се радваха още след първия съдийски сигнал, но кулминацията, както винаги, бе в момента, в който "Ушатата" бе връчена на капитана на тима Сесар Аспиликуета, който впоследствие се присъедини към съотборниците си и всеки от тях се докосна до трофея. След това започнаха и индивидуалните, и колективните снимки с него.

В герой за отбора от срещата се превърна Кай Хаверц, който отбеляза единственото попадение в срещата. Успехът за Челси можеше и да е още по-убедителен, но в началните минути на срещата Тимо Вернер направи цели два скандални пропуска (ВИДЕО).

Цялостно, "сините" от Лондон изпълниха напълно изискванията на своя мениджър Томас Тухел. Те се отбраняваха компактно и използваха всяка възможност за контраатака. Голът пък падна поради ужасяваща тактическа грешка на Гуардиола и Манчестър Сити (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички