Лампард: Една от най-лудите нощи в живота ми


Лампард: Една от най-лудите нощи в живота ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1715 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард говори след епичния двубой срещу Аякс. Двата тима спретнаха истински спектакъл, като си реализираха общо 8 гола, а холандците завършиха двубоя с 9 души на терена. В крайна сметка равенството възтържествува, а легендата на Челси определи нощта като една от най-лудите в живота му.

"Днес бе луда вечер. Не мисля, че има много от живота ми, които могат да се сравняват с тази. ВАР и червените картони...явно ВАР е ново "животно" и свикваме с него. Не съм единственият треньор, който го коментира всяка седмица. Показахме невероятен дух. Обичам характера, който демонстрирахме, а мисля, че и феновете го обичат. Трудно група. Знаех, че ще е така, защото тук всеки може да вземе точки от всеки. Имаме много работа" -заяви Лампард.

Мениджърът допълни, че все пак смята, че неговият тим е можел да победи. Вчера, преди двубоя, младата звезда Мейсън Маунт изрази увереност, че с тази игра, която "сините" демонстрират, могат да се борят за всеки трофей. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички