Къде да гледаме Ювентус - Барселона в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ювентус - Барселона в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1710 0

Тази вечер ще се изиграе един от най-дългоочакваните сблъсъци в Шампионска лига. Ювентус приема отбора на Барселона в дербито от група G, а срещата е от 22 часа.

Голямата загуба за "бианконерите" ще е липсата на Кристиано Роналдо. Португалецът така и не успя да даде негативен тест за коронавирус. Клубът от Серия А се надяваше, че Роналдо ще бъде на разположение за техния чакан сблъсък с Барселона и подновяването на съперничеството на терена с Лионел Меси. Но 35-годишният нападател отново тества положително за вируса и няма да бъде на разположение за двубоя в сряда вечер. Това е поредният му тест за тази седмица, като се надяваше, че поне този ще излезе отрицателен.

За Барселона аут са Пике, Коутиньо, Тер Щеген и Умтити, но Роналд Куман очаква страхотен двубой. "Предстои мач между двата страхотни отбора – Барселона и Ювентус. Важно е да постигнем добър резултат. Трябва да играем футбола, който обичаме, и да дадем всичко от себе си. Искаме да създадем възможно най-много голови положения. Ще се играе на високо ниво. Важен мач е за всички ни, ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си на терена". Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по bTV Action.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички