Къде да гледаме Шериф Тираспол - Реал Мадрид в Шампионска лига?


Къде да гледаме Шериф Тираспол - Реал Мадрид в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2575 0

Остана още малко от груповата фаза на Шампионска лига през този сезон. В половината групи вече се изиграха 5 от 6-те двубоя, а в останалите това ще се случи и днес, след което ще паднат още въпросителни относно елиминационната фаза.

Въпреки че още не се е стигнало до осминафиналите, вече станахме свидетели на една огромна сензация. А тя бе свързана със загубата на 13-кратния европейски клубен шампион Реал Мадрид от молдовския Шериф Тираспол с 1:2.

Поражението дойде на "Сантяго Бернабеу" и хвърли в потрес футболния привърженик. Няколко седмици по-късно обаче Карло Анчелоти и компания ще могат да си отмъстят, и то по подобаващ начин. Ситуацията към момента в групата е следната: Реал е лидер с 9 точки, следван от Интер със 7, Шериф с 6 и Шахтьор Донецк с едва 1 пункт.

"Кралския клуб" ще бъде без Гарет Бейл, Еден Азар и Федерико Валверде, но с всичките си останали звезди. Те гостуват в Молдова на местния шампион, а всякакъв резултат, различен от победа за испанците, ще е дори още по-сензационен заради вече сторената издънка срещу този опонент.

Двата тима ще излязат един срещу друг на терена в Молдова в 22:00 часа българско време, но за съжаление нито една българска телевизия няма да излъчва пряко мача. Ще можете да следите Шериф - Реал Мадрид от Шампионска лига НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички