Къде да гледаме Ливърпул - Мидтиланд в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ливърпул - Мидтиланд в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1486 0

Тази вечер от 22 часа Ливърпул приема отбора на Мидтиланд в двубой от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Българският национал Божидар Краев може да получи възможността да се изправи срещу мърсисайдци на "Анфийлд".

Юрген Клоп няма да може да разчита на Тиаго Алкантара, Наби Кейта и Жоел Матип. "Не мисля. Ситуацията е същата, както беше миналата седмица и гледаме ден за ден. Изглежда обаче те се нуждаят от няколко дни още. За двубоя по всяка вероятност няма да са готови”.

Само преди няколко дни Мидтиланд и Краев направиха впечатляващ обрат срещу един от основните си конкуренти за титлата на Дания - Брьондби. Шампионите спечелиха гостуването си в столицата с 3:2, след като до 62-ата минута губеха с два гола. Двубоят беше от 6-ия кръг на датската Суперлига, а този успех прати Мидтиланд на първо място, измествайки именно "жълто-сините". Краев бе титуляр за участника в Шампионска лига, като остана на терена до 75-ата минута. Двубоя между Ливърпул и Мидтиланд може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Макс Спорт 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички