Къде да гледаме двубоя Шахтьор (Донецк) - Реал Мадрид в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Шахтьор (Донецк) - Реал Мадрид в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1291 0

Реал Мадрид гостува тази вечер на Шахтьор (Донецк) в двубой от груповата фаза на Шампионска лига. При успех днес "белия балет" може да си осигури място на 1/8-финалите на турнира, но задачата не е никак лека. В първия двубой в Мадрид украинският тим победи с 3:2.

Важен футболист се завърна в групата на Реал Мадрид за двубоя. Става въпрос за нападателя Карим Бензема, който се възстановяваше от контузия и не е играл от 8 ноември при загубата от Валенсия. За съжаление на Зинедин Зидан обаче, Еден Азар е аут от групата, след като белгиецът за пореден път, откакто е на "Сантяго Бернабеу", получи контузия. Той ще отсъства поне 3 седмици. Двубоят е от 19:55 часа и ще може да го гледате пряко по Max Sport 3, както и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Междувременно наставникът на Шахтьор отново се закани на именития си съперник след победата на "Бернабеу". "Миналата кампания не загубихме нито един мач като гост в Шампионска лига. Направихме равен със Сити, бихме Аталанта и направихме равен в Загреб. Вече имахме ритъма преди да играем и да спечелим срещу Реал. Очевидно нашето плашило бе Борусия Мьонхенгладбах. Наистина мислим, че имаме капацитета да го сторим още веднъж - да бием Реал". А защо Еден Азар получава контузии толкова често - ето какво смята лекар, близък до него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички