Къде да гледаме двубоя ПСЖ - Борусия Дортмунд в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя ПСЖ - Борусия Дортмунд в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3637 0

Френският шампион ПСЖ посреща Борусия Дортмунд в мач-реванш от осминафиналната фаза на Шампионска лига, след като първият двубой завърши с победа с 2:1 за германците. Днешната среща ще се играе пред празни трибуни заради коронавируса.

След поражения в Германия парижани са записали 3 победи от 3 двубоя с обща голова разлика 13:4, което предвещава голово зрелище и тази вечер на "Парк де Пренс". Голям удар по Томас Тухел е, че няма да може да разчита на двама от титулярите от първия мач - Марко Верати и Тома Мюние, които ще бъдат наказани. Собствениците на ПСЖ искат най-сетне успех в Шампионска лига, като отпадане още на осминафиналите със сигурност ще бъде прието като изключителна издънка.

Борусия Дортмунд също взе своите 3 срещи след победата над парижани, като така вече е в серия от 5 поредни победи. "Жълто-черните" спечелиха първия сблъсък с минимална преднина, която в никакъв случай не може да ги успокои, още повече предвид гола на чужд терен за ПСЖ. Головата машина Ерлинг Холанд ще опита да продължи феноменалното си представяне през този сезон и да завеземе върха при голмайсторите, помагайки на своя тим да се класира напред (в момента е 2-ри с 10 попадения, а първи е Робърт Левандовски с 11).

Срещата между ПСЖ и Борусия Дортмунд ще започне в 22:00 часа българско време. Ще бъде предавана в канала на Ринг бг, като ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички