Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Аякс в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Аякс в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1487 0

Ливърпул приема Аякс тази вечер в двубой от груповата фаза на Шампионска лига. Срещата на "Анфийлд" е от 22 часа.  "Червените" могат да се класират за елиминациите с равенство, докато нидерландците са втори в група "D" с две точки пасив от лидера.

Юрген Клоп има не малко проблеми преди срещата и мениджърът се оплака, че няма да може да прави ротации.  В събота мърсисайдци загубиха и опитния халф Джеймс Милнър в мача с Брайтън (1:1), а аут за двубоя с холандския гранд са още играчи като Тиаго Алкантара, Трент Александър-Арнолд, Наби Кейта и Джердан Шакири. Трайно контузени са Ван Дайк и Джо Гомес. Добрата новина за Клоп е завръщането в игра на Джордан Хендерсън.

В същото време пък наставникът на Аякс Ерик Тен Хаг се закани, че ще търсят задължителна победа. ""В момента играем по-добре като отбор и голяма част от футболистите ни са в много по-добра форма, отколкото в първия мач. Всичко това означава, че очаквам и много по-добра игра", каза Тен Хаг преди ответния мач. Неговият отбор загуби първия с 0:1 на 21 октомври. Срещата ще може да гледате пряко по Max Sport 2 и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички