Къде да гледаме Борусия Мьонхенгладбах - Реал Мадрид в Шампионска лига?


Къде да гледаме Борусия Мьонхенгладбах - Реал Мадрид в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1152 0

Тази вечер продължават битките от груповата фаза на Шампионска лига. Реал Мадрид гостува на Борусия Мьонхенгладбах и ще търси първа победа, след като в първия мач загуби домакинството си от Шахтьор.

Мачът ще се играе при празни трибуди, въпреки че домакините са регистрирали 10 804 продадени билета за двубоя. Първоначално това е била допустимата норма според капацитета на стадиона, а в последствие очакванията са били да бъдат допуснати поне 300 привърженици на стадиона, но усложнената ситуация с коронавируса в страната осуетила и тези планове. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Макс спорт 3.

Отборът на Зинедин Зидан ще опита да пренесе доброто настроение след победата в Ел Класико и да запише три точки. Изненадата преди двубоя е, че Еден Азар попадна в групата, въпреки че се очакваше да лекува контузията си до средата на ноември. Извън състава обаче остават контузените Начо Фернандес, Алваро Одриосола, Даниел Карвахал, Мартин Йодегаард и Мариано Диас.  A капитанът Серхио Рамос влезе в невероятна серия от над 20 поредни вкарани дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички