Къде да гледаме Борусия Дортмунд - Манчестър Сити в Шампионска лига?


Къде да гледаме Борусия Дортмунд - Манчестър Сити в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1350 0

Борусия Дортмунд е домакин на Манчестър Сити в мач-реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига. "Гражданите" спечелиха първата среща с 2:1, но само гол ще прати Борусия на 1/2-финалите в турнира. През уикенда момчетата на Един Терзич прекъснаха серията си от 3 мача без победа, като надделяха над Щутгарт с 3:2. Сити загуби от Лийдс с 1:2 в тежък мач от Висшата лига.

Дортмунд има сериозни проблеми преди реванша - под въпрос са лидерите на отбора Матс Хумелс и Марко Ройс. Със сигурност няма да играят Джейдън Санчо, Марсел Шмелцер, Дан-Аксел Задагу, Юсуфа Мукоко и Аксел Витсел. С тези кадрови проблеми задачата на Борусия изглежда достатъчно трудна, но тимът неведнъж е показал, че е способен на изненади.

За Манчестър Сити с травма е само Серхио Агуеро, което означава, че Пеп Гуардиола ще започне с всичко най-добро в стартовия състав. Ранен гол би дал спокойствие в редиците на "гражданите", а поражението от Лийдс със сигурност дава допълнителна мотивация на футболистите да покажат най-доброто от себе си.

Двубоят е с начален час 22 ч. и ще бъде предаван пряко по Ринг. Може да следите срещата НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички