Къде да гледаме Аталанта - Реал Мадрид в Шампионска лига?


Къде да гледаме Аталанта - Реал Мадрид в Шампионска лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

869 0

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид ще изиграе поредния си двубой от елиминациите в Шампионска лига, след като гостува на коварния отбор на Аталанта в първи мач от осминафиналния сблъсък между двата тима в турнира.

Всъщност, това се оказва юбилеен двубой номер 100 за елиминациите в Шампионска лига за Реал - постижение, което е непонятно за който и да е друг отбор. "Кралския клуб" ще опита да вземе добър резултат и да не се стигне до трето поредно отпадане още на тази фаза от състезанието.

Срещу себе си обаче има претендент за топ 4 в италианската Серия А, който се слави с много силното си нападение. Отделно от това, вече много се изговори и за изключително осакатената група, с която Реал отпътува за Бергамо.

Зидан няма да може да използва контузените Карим Бензема, Дани Карвахал, Еден Азар, Марсело, Едер Милитао, Серхио Рамос, Федерико Валверде, Алваро Одриосола и Родриго, което сериозно ще ограничи и опциите му за смени по време на срещата, като тогава вероятно ще се наложи да използва и юноши от втория отбор.

Преди мача и двамата треньори - Зидан и Гасперини, се изказаха ласкаво един за друг, както и за съперниковия тим, като засвидетелстваха уважението си. Освен това, те са наясно, че ги очаква доста тежък мач с голям залог.

Двубоят между Аталанта и Реал Мадрид ще започне в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по bTV Action и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички